Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Erdoğan imam hatipleri öve öve bitiremedi

Erdoğan imam hatipleri öve öve bitiremedi

Erdoğan imam hatipleri öve öve bitiremedi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2267 Beğen : 0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katıldığı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İmam hatip okulları, bu ülkenin ve bu milletin göz bebeği olacaktır" dedi.

İMAM HATİPLER MİLLETİN GÖZ BEBEBĞİ OLACAK

Hürriyet'in haberine göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katıldığı İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İmam hatip okulları, bu ülkenin ve bu milletin göz bebeği olacaktır. İmam hatip okulları, aziz milletimizin, tam anlamıyla varını yoğunu ortaya koyup inşa ettirdiği, yaşattığı, koruyup kolladığı okullardır.

Bir baskı ve zulüm neticesinde kapatılan imam hatiplerin orta kısımlarını, yaptığımız bu düzenlemeyle yeniden açtık. Bizlere, bunu nasip ettiği için de Rabbime şükrediyorum" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler