Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Dolmabahçe Görüşmesinin CDsi ortaya çıktı

Dolmabahçe Görüşmesinin CDsi ortaya çıktı

Dolmabahçe Görüşmesinin CDsi ortaya çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2272 Beğen : 0

Başbakan Erdoğan ile Yaşar Büyükanıt 2007'de Dolmabahçe'de biraraya gelmişti. O görüşmeyle ilgili hiç konuşulmadı, ama çok tartışıldı.

Başbakan ile dönemin Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili iddiaları nedeniyle Fikri Sağlar aleyhine açılan davada önemli bir gelişme yaşandı. Bilirkişi CD'de neler olduğuna dair raporunu mahkemeye sundu.

Peki CD'de neler var?

GİZLİLİK KARARI VAR

CD'de, Büyükanıt'ın eşinin harcamalarına dair belge yok. Yalnızca Filiz Büyükanıt'ın doktor muayene raporları ve kullandığı ilaçların listesi var. CD'de sadece Filiz Büyükanıt'ın tedavileri değil, Yaşar Büyükanıt'ın askeri hastanede gördüğü tedaviler ve aldığı ilaçlar da yer alıyor. Yaşar Büyükanıt'ın kendisi gibi asker olan kardeşi Ali Mednan Büyükanıt'ın eşi tarafından öldürülmesine dair yargılama belgeleri de CD'de yer alan çarpıcı bilgiler arasında.

BÜYÜKANIT AİLESİNİN MAL VARLIĞI

Büyükanıt ve eşinin Kadıköy'de eskiden aldığı bir evi ve Bodrum'da alınan bir bitmemiş kooperatif hissesi var. 13 tane tabancası var. Kızının üzerine mal varlığı ve bankada hesabı yok.

İŞTE O CD'DE OLANLAR...



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler