Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Doktor'un fuhuş şebekesine operasyon

Doktor'un fuhuş şebekesine operasyon

Doktor'un fuhuş şebekesine operasyon
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2930 Beğen : 0

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, insan ticareti yaparak Gürcistan ve Azerbaycan'dan kadınları Konya'ya fuhuş için getirten şebekeye yönelik 4 gün önce eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyon kapsamında örgütün erkek lideri Veli S., kadın lideri eşi çocuk doktoru T.S.'nin de aralarında bulunduğu 32 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9'u kadın 32 şüpheli polisteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

ÖĞRETMEN, AVUKAT VE DOKTORA DA FUHUŞ YAPTIRDILAR

Operasyon kapsamında zorla fuhuş yaptırılan yabancı kadınlarda polisler tarafından sınır dışı edilmek üzere alındı. Erkeklerle birlikte olmaya zorlanan Azerbaycan ve Gürcistan uyruklu kadınlar arasında kadın doğum uzmanı, anaokulu öğretmeni ve avukatın da olduğu öğrenildi. Yabancı uyruklu 10 kadın, gerekli işlemleri tamamlamasının ardından ülkelerine gönderilecek.

ŞİFRELERİ LİMON VE KESTANE

6 aydır takip edilen şebekenin müşterilerinin taleplerine göre hareket ettiği öğrenilirken, kadınları geceliği 400 liradan pazarladığı ortaya çıktı. Kadınları pazarlarken sarışını "limon", esmeri ise "kestane" olarak nitelendiren şebekenin taksiciler aracılığıyla müşterilerinin bulunduğu mekana gönderdiği iddia edildi. Polisin 6 aylık takibi sonucunda şebekenin 200'e yakın suça karıştığı belirlendi.

KADINLARIN LİDERİ DOKTOR, "KADIN AVINA" ÇIKIYOR

Örgüt lideri Veli S'nin fuhuştan elde ettiği parayla son model bir otomobile bindiği ortaya çıkarken polis, yüklü miktarda para ve araca el koydu. Şüphelilerden Veli S'nin Azerbaycan uyruklu çocuk doktoru eşi T.S. ile Gürcistan uyruklu sevgilisi S.G'nin zaman zaman yurt dışına çıkarak maddi durumu iyi olmayan, güzel görünümlü kadınları Türkiye'de iş var, diyerek Konya'ya getirdiği iddia edildi. Şüphelilerin 4-5 gün evinde misafir ettiği kadınları daha sonra erkeklere pazarlayarak üzerlerinden para kazandıkları da iddialar arasında yer aldı. T.S'nin Azerbaycan'da fuhuş parasıyla çok sayıda mülk edindiği de ileri sürüldü.

Haklarında insan ticareti, fuhuşa teşvik, fuhuşa yer temin etme gibi suçlamalardan hakim karşısına çıkacak olan şebekeden 10 adette ruhsatsız tabanca ele geçirildiği öğrenildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler