Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Cübbeli Ahmet Hoca'ya korkunç suçlamalar

Cübbeli Ahmet Hoca'ya korkunç suçlamalar

Cübbeli Ahmet Hoca'ya korkunç suçlamalar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2634 Beğen : 0

Kabul edilen iddianamede Cübbeli Ahmet Hoca hakkında şaşkına çeviren suçlamalar var.
''Karagümrük Çetesi''ne yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, sanık Ahmet Mahmut Ünlü'nün, iddia olunan örgütü söz konusu suçlara azmettirdiği ileri sürüldü.
Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Barış Sezek'in ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği, Ahmet Mahmut Ünlü'ye kadın getirmediğini ve söz konusu kadınların Ünlü ile bir araya gelmediklerini söylediği belirtildi.
İddianamede, Sezek'in ifadesinde, yurt dışına evlenmek amacıyla gittiğini beyan ettiği, ancak suç örgütünün yurt dışından kadınları Ahmet Mahmut Ünlü'ye getirdiklerinin fiziki takip tutanakları ve söz konusu kadınların ifadeleriyle tespit edildiği kaydedildi.
Örgüt üyeliğiyle suçlanan sanık Mahjouba Demirel'in, Sezek'in talimatları doğrultusunda Fas'tan fuhuş amaçlı kadın getirdiği öne sürülen iddianamede, Demirel'in, söz konusu kadınların denetimini ve iaşesini temin ettiği belirtildi.

-Barış Sezek'in eşinin de örgüte yardım ettiği iddiası-

İddianamede, Barış Sezek'in eşi sanık Kadriye Sezek'in de yurt dışından getirilen kadınların kontrol edilmesinde ve fuhuşta kullanılması faaliyetlerinde yer aldığı kaydedildi.
Örgüt üyeliği ve örgüte yardım etmekle suçlanan diğer sanıklar Kamara Alımukhamedova, Kakhramonjon Kholmamatov, Mehmet Batur, Osman Aydemir ve Muhammed Ali Melemez'in, haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri aktarılan iddianamede, ancak örgüt elebaşısı olduğu iddia edilen Sezek'in talimatları doğrultusunda çalıştıklarının fiziki takip tutanakları ve mağdurların ifadeleriyle anlaşıldığı belirtildi.

-Sanık Ahmet Mahmut Ünlü-

Sanık Ahmet Mahmut Ünlü'nün azmettirici olduğu öne sürülen iddianamede, Ünlü'nün, örgütten yurt dışından kadın getirmelerini talep ettiği ve masraflarını karşıladığı iddia edildi.
İddianamede, Ünlü'nün, fuhşa sevk edilen Fatıma Et Tayj isimli yabancı uyruklu kadınla zorla ilişkiye girmeye teşebbüs ettiği ve cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.
İddianamede ifadesine yer verilen Ünlü'nün, ''Örgütten ve Sezek'ten hiçbir kadın talebim olmadı. Barış Sezek, Fas'a gittiğinde beni aradı. Bazı talebeler getirmek istedi. Türkiye'ye gelecek talebeler uçaklarını kaçırmışlar. Bu nedenle Sezek benden para istedi. Ben de bu parayı ödedim. Fas'tan getirilen kadınlarla hiçbir ilgim ve alakam yoktur. Söz konusu kadınların aleyhime kullandıkları ifadeleri kabul etmiyorum. Ayrıca Nejat Ergin'den suç içeren bir talebim olmamıştır'' dediği belirtildi.
Söz konusu iki kadının ifadelerinde ise Ahmet Mahmut Ünlü ile birçok kez ilişkiye girdiklerini beyan ettikleri anlatılan iddianamede, yapılan fiziki takip sonucunda da Ünlü'nün söz konusu kadınlarla buluştuğunun tespit edildiği kaydedildi.
Sanık Burhan Adıyaman'ın da azmettirici olduğu ve örgütten kadın getirmesini talep ettiği belirtilen iddianamenin değerlendirme bölümünde ise Barış Sezek'in, etrafına topladığı Mahjouba Demirel, Mehmet Batur, Muhammed Ali Melemez, Kadriye Sezek, Kamara Alımukhamedova ve Kakhramonjon Kholmamatov adlı kişilerle haksız çıkar amaçlı bir suç örgütü kurduğu kaydedildi.
Örgütün, yurt dışındaki bazı kadınları, içinde bulundukları durumdan faydalanarak çeşitli vaatlerle Türkiye'ye getirdiği, sonrasında tehdit edip baskı altına alarak fuhşa sevk ettiği, başkalarıyla iletişim kurmalarını engellediği ve hürriyetlerini kısıtladığı öne sürülen iddianamede, Ahmet Mahmut Ünlü ve Burhan Adıyaman'ın, iddia olunan örgütü söz konusu suçlara azmettirdiği ileri sürüldü.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler