Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Cinlerle cinsel ilişkiye giriyorum

Cinlerle cinsel ilişkiye giriyorum

Cinlerle cinsel ilişkiye giriyorum
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3378 Beğen : 0

Günümüzde semavi dinlere savaş açan New Age tarikatlarının büyücülük yöntemiyle insanları hipnoz ettiğini belirten Kalyoncu, "Fransa'da 50 bin Amerika'da ise 100 binlerce büyücü olduğunu ileri sürdü."
Kalyoncu; "Türkiye'de de zemin bulmaya çalışan New Age tarikatları, uzaylı yada UFO'larla irtibat kurdukları yalanıyla, insanları tuzağa düşürüyor. Bu tuzağa düşen insanlar maalesef kolay kolay kurtulamıyor." dedi..

"İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ BÜYÜCÜLERDEN DESTEK ALIYOR, TÜRKİYE"DE DE PARAPSİKOLOJİ ENSTİTÜLERİNİN KURULMASI ŞART"

Dr.Hamdi Kalyoncu başta İsrail gizli servisi Mossad olmak üzere Amerika ve Rus istihbarat örgütlerinin cinlerden, büyücülerden destek aldığını iddia etti.

Cin konusunun bilim ve din arasında sıkıştığını ifade eden Kalyoncu; "Cinlerle cinsel ilişkiye girdiğini iddia eden çok sayıda hastam var. Fakat bu konuda tıp çaresiz. Büyücülere Cincilere gidiyorlar ama Türkiye'de bu alan tamamen şarlatanların elinde. Acilen parapsikoloji merkezlerinin kurulması gerekiyor."dedi..



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler