Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem CHP'li Genç'ten Erdoğan'a "sinek" tepkisi

CHP'li Genç'ten Erdoğan'a "sinek" tepkisi

CHP'li Genç'ten Erdoğan'a "sinek" tepkisi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2240 Beğen : 0

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, "Jet krizinden sonra hükümetin bir yol haritası çıkarmak için çalışmalar yaptığını biliyoruz, bu seçenekler arasında sınır ötesi operasyon da var. Yetki tezkeresi almak için Genel Kurul'a başvuracaklar, böyle bir durum söz konusu olduğunda CHP'nin, sizin tavrınız ne olur?" sorusuna CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, şu yanıtı verdi:

"Bizim uçak oraya niye gönderiliyor? Kimin talimatıyla gönderiliyor? Bunun Tayyip'in talimatıyla gittiğini ben tahmin etmiyorum çünkü perde arkasında idare eden ağababalarının talimatıyla uçağı Suriye'ye gönderdi, uçak gitti düşürüldü ve iki tane subayımız kayıp inşallah ölmemişlerdir. Bu tamamen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin uluslararasında değerini küçülten, aşağılatan bir durumdur. Bunun sorumlusu da bu hükümettir. Bu hükümetin hiçbir şeyine güvenimiz yoktur.

10 senedir iktidarda PKK meselesini bir şey yapabildi mi, ben ona ne ona ne vereceğim tezkere yetki vereceğim. Güvensiz insan kendisi. Türk uçağını Suriye'ye göndermenin anlamı ne? O zaman gönderdiyse Suriye diyor ki 'gel yiğitliğin varsa gel, sıkıyorsa gel' diyor. Ne diyor efendim 'küçük sineklerle uğraşmayız', sen sinek bile olamazsın Tayyip Erdoğan ya."

"İhtimal az da olsa bir sınır ötesi operasyon konuşuluyor, ne getirir, ne götürür" sorusuna Genç, "Sınır ötesi operasyon bir haysiyetli onurlu bir hükümetin başvurabileceği bir davranış biçimidir. Bunu biz bu hükümette görmüyoruz. Bugüne kadar kaç defa yetki verdi. Adamda basiret yok ki, bu iş basiret meselesi" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler