Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bu final Azeri kardeşlerimizi kızdırdı

Bu final Azeri kardeşlerimizi kızdırdı

Bu final Azeri kardeşlerimizi kızdırdı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2401 Beğen : 0

Gani Müjde'nin yazıp yönettiği ve iki senedir ATV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Yahşi Cazibe herkesi şoke eden bir finalle yayın hayatına veda etti...

Sosyal medyada dolaşan bir iddiaya göre başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, yapımcı ile sözleşmesini uzatmak istemeyince senaristler de güzel oyuncudan bir nevi intikam almak istedi.

İki yıl boyunca izlediğimiz melek ruhlu Azeri kızının öyküsü bir anda değişti ve Cazibe erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.

Azerbaycan'da da oldukça izleyicisi bulunan dizinin bu şekilde final yapması ise Azeri kardeşlerimizi oldukça kızdırmışa benziyor.

Sosyal medya kullanıcılarının Gani Müjde ve ekibine tepkisi "Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz sizin kardeşinizdik sizin kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor"gibi ağır sözler ile dile getiriyor.

İşte Azerbaycan ile aramızda krize neden olacağı bile konuşulan dizinin finalinden sahneler...



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler