Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bombalı aracı gönderen öğretmen çıktı

Bombalı aracı gönderen öğretmen çıktı

Bombalı aracı gönderen öğretmen çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2335 Beğen : 0

Gaziantep'teki saldırıda bombalı aracın çekiciyle Gaziantep’e gönderilmesini sağlayan bir öğretmen olduğu ortaya çıktı. Polis, olaydan hemen sonra aracı taşıyan çekici sürücüsü ve tamircileri sorgulayarak bu kilit isme ulaştı. M.F’nin, Siverek’te bir devlet okulunda görev yaptığı ve aracın arızalanması üzerine dağ kadrosunun talimatıyla bombalı aracı çekiciyle yola çıkaran isim olduğu iddia edildi.

Dağ kadrosundan

Eylem yerine gitmeye hazırlanan ve dağ kadrosundan olduğu belirtilen bombacının, araç arızalanınca durumu PKK’nin üst düzeyine ilettiği saptandı. Buradan gelen talimatla bir süre sonra aracın yanına M.F. geldi. Siverek’te bir okulda öğretmen olarak çalışan M.F. önce tamircileri otonun yanına çağırdı. Ancak uzun bir süre uğraşan iki tamirci otomobili çalıştıramadı. Bunun üzerine çekici çağrılmasına karar verildi. Çekici sürücüsü, sorgusunda kendisini arayan telefonu verdiğinde M.F.’nin adına ulaşılmış oldu. Ekipler öğretmen zanlının peşine düştü. Terörle mücadele şubesi, M.F.’nın KCK şehir yapılanması içinde görevli olduğuna dair bazı bulgulara da ulaştı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler