Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Başı örtülü öğrenciyi sınıftan atan İsrailli hoca özür diledi

Başı örtülü öğrenciyi sınıftan atan İsrailli hoca özür diledi

Başı örtülü öğrenciyi sınıftan atan İsrailli hoca özür diledi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 1309 Beğen : 0

Ancak profesör yaptığı davranıştan dolayı üniversite disiplin kuruluna çıkmaktan kurtulamadı. Öğretim görevlisinin okuldan atılması söz konusu.

İsrail Kanal 2 TV’sinin haberine göre, üniversitenin Ortadoğu Bilimleri bölümünde yaşanan olayın nasıl başladığı bilinmiyor. Kanal 2 haberinde, hocanın öğrencisine “Ya başörtünü çıkarırsın ya da dersten çıkarsın” dediği ve kızın bunu reddettiği belirtildi. Ancak hocanın bunu neden istediği konusunda herhangi bir bilgi yer almadı. Hoca’nın üniversite yönetimi tarafından uyarıldığı, diğer hocaların bir mektupla profesörü kınadığı bildirildi.

Üniversite kamuya yaptığı açıklamada, profesörü protesto etti şunları belirtti: “Söz konusu hocamızın sergilediği davranış tamamıyla üniversitemizin temsil ettiği değerlere karşıdır. Hoca, hatasını anlamış öğrenciden özür dilemiştir. Üniversitemiz de öğrenciden özür dilemiş ve hocayı en ağır şekilde uyarmıştır.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler