Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Başbuğ'dan sitem dolu 30 Ağustos mesajı

Başbuğ'dan sitem dolu 30 Ağustos mesajı

Başbuğ'dan sitem dolu 30 Ağustos mesajı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2363 Beğen : 0

Sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan mesajda Başbuğ, “Yarım asra yakın bir neferi olarak onurla hizmet ettiğim Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Aziz milletimin Zafer Bayramını kutluyorum. Bu zafer, Türk milletine ve onun bağrından çıkan Türk Ordusuna aittir" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yılı dönümü ile Kara Harp Okulundan mezun oluşunun 50. yıl dönümünün aynı güne denk geldiğini belirten Başbuğ, “Kara Harp Okulu’ndan mezun oluşumuzdan 50 yıl sonra, ben ve iki devre arkadaşım (emekli Orgeneraller Hurşit Tolon ve Fevzi Türkeri) cezaevlerinde tutuklu olarak bulunmaktayız. Akıl almaz iddialar ve suçlamalar ile bazıları bugün bizleri tutsak olarak tutabilir, ancak Türk milletinin belleğinden gerektiğinde canlarımızı da ortaya atarak vermiş olduğumuz yarım asırlık hizmetlerin izlerini asla silemezler!" mesajını iletti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler