Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bakan'dan 1 Mayıs konuşması

Bakan'dan 1 Mayıs konuşması

Bakan'dan 1 Mayıs konuşması
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2098 Beğen : 0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yardımcısı Halil Etyemez ileTandoğanmeydanına gelerek mitinge katılanları selamladı. Çalışma Bakanı Faruk Çelik 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Tandoğan Meydanı’nda işçi ve memurlara seslendi.

Kamu çalışanlarının yüzde 16 şeklinde tezahüratına Çelik, “Teşekkür ediyorum. Mesajınızı aldık” şeklinde cevap verdi.

İşte Bakan Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Birileri konuştu biz gereğini yaptık. hayırlı olsun. darbeler yaşandı, bunlar bir bir geride kalıyor. 4+4+4 yasalaştı Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Meclisin gündemine iş sağlığı ve güvenliği yasasını getiriyoruz. Artık işçi kayıplarını önleyecek bu yasayı da inşallah haziran sonuna kadar meclis’ten geçireceğiz.

Toplu sözleşme masasına memurlarımızla ilk kez oturduk. Demokrasinin gereği olarak sizler isteyeceksiniz bizler vermeye çalışacağız. Az vereceğiz çok vereceğiz bu işi çözmeye çalışacağız."

Bakanlık yetkilileri, 1977'de Taksim Meydanı'ndaki olaylı mitingin ardından ilk kez bir bakanın 1 Mayıs kutlamasına katıldığını belirtti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler