Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Bakan Şahin'den 'paşanın camisi'

Bakan Şahin'den 'paşanın camisi'

Bakan Şahin'den 'paşanın camisi'
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2361 Beğen : 0

Hatay’daki Amanoslar Dağı’nda teröristlerin şehit ettiği 3 subaydan biri olan Üsteğmen Aytaç Kaya için cuma günü düzenlenen törenine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin , Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu ve beraberindekilerle Elazığ Polis Evi’ne gitti.

Burada bir süre kalan Bakan Şahin ve yanındakiler saat 20.00 sıralarında İzzet Paşa Camii yanındaki, büyük bölümü kuyumcuların bulunduğu pasaja giderek esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan Şahin bir çay ocağına girerek yörede ’kürsü’ denilen iskemleye oturdu. Kısa süre sonra komutanlar da çay ocağına gelince, Bakan Şahin’in sağında oturan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’ya yer vermek için ayağa kalktı.

Bakan İdris Naim Şahin de "Buyurun değerli Paşam. Burası da bir paşanın camisi; İzzetpaşa değil mi burası?" diyerek espiri yaptı. Bakan Şahin, sağ tarafına Orgeneral Kalyoncu’yu, sol tarafına da Korgeneral Mendi’yi oturttu. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve yanındakiler esnaf ziyaretinin ardından uçakla Ankara’ya döndü.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler