Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Aydınlık'tan yeni bomba!

Aydınlık'tan yeni bomba!

Aydınlık'tan yeni bomba!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2150 Beğen : 0

Başbakan'ın İmralı'ya gönderdiği terör uzmanlarının değerlendirmesi: 'Tek söz sahibi Apo olmalı tepkiler zamanla erir'

İmralı'daki görevliler, Başbakan'ın uzmanlarının değerlendirmelerini şöyle aktardı: "Kürt sorununda Öcalan'ın tek söz sahibi haline getirilmesi lazım. Bunun için kamuoyu hazırlanmalı. Tepkiler zamanla erir gider" diyorlar

Öcalan'ın İmralı dışına çıkarılması ve çeşitli görüşmelere katılmasında görev alan MİT'çiler, bu durumu "sakınca yok, devletin menfaati için yararlı" sözleriyle değerlendiriyor. Başbakan'ın görevlendirdiği uzmanlar da "Kürt sorununda Öcalan'ın tek söz sahibi haline getirilmesi lazım; öncelikli çözüm de Öcalan'a ev hapsi" şeklinde görüş bildiriyor.

Haziran'da temaslar arttı

Aydınlık, son iki gündür yaptığı yayınlarda Öcalan'ın sık sık İmralı dışına çıkartıldığını hatta zamanının çoğunu MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi'nde geçirdiğini yazmıştı. Öcalan'ın, Çarşamba günü, MİT'e ait bir yatta ABD'lilerle görüştüğünü de dünkü haberimizde duyurmuştuk.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler