Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Aydın Doğan: İçim yanıyor

Aydın Doğan: İçim yanıyor

Aydın Doğan: İçim yanıyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2990 Beğen : 0

Aydın Doğan duygularını şu sözlerle anlattı,

"İçim yanıyor. Fazla söyleyecek bir şeyim yok. Bana göre Türk basını büyük bir haberciyi kaybetti. Hem basın hem televizyon dünyası.. Yeni yetişenler hep Mehmet Ali Birand’ı habercilikte, başarıda örnek alacaklar. Müthiş bir heyecan, müthiş bir başarı, müthiş bir başarıya sahip bir adamdı. Hiç aklıma gelmedik bir anda böyle bir sürpriz yaptı. Izdırabım büyük. yeri doldurulmaz kolay kolay. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin. Bana da telefonlar geliyor. Emir büyük yerden yapılacak bir şey yok. Nur içinde yatsın"

ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ: ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM

Arzuhan Doğan Yalçındağ Mehmet Ali Birand’ı kaybetmenin acısını şöyle dile getirdi: "Çok çok üzgünüm. Binlerce belki milyonlarca insan gibi. Çok uzun yıllar birlikte çalıştım. Ve hiç büyük bir kırgınlığımız olmadı. Bence çok çok iyi bir gazeteciydi. Hep hayat doluydu. Bu hastalığında da hep pozitifti. Dün hastaneden çıkarken bile, bunu atlatacağına gerçekten inanıyordum. Dediğim gibi, sadece bir çalışma arkadaşım değil, bir dostumdu da. Başımız sağolsun."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler