Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Avukattan hadisli ve ayetli ihtarname

Avukattan hadisli ve ayetli ihtarname

Avukattan hadisli ve ayetli ihtarname
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2700 Beğen : 0

Bülent Yeleri adlı vatandaş 'sıfır' diye aldığı aracın 'daha önce kaza yapıp boyandığı' gerekçesiyle, Avukat Tahsin Yaşar Öztürk'e başvurdu ve satın aldığı firmaya ihtarname çekmesini istedi.

Öztürk, daha önce kaza yaptığını tespit ettirdiği otomobili 'sıfır kilometre' diye satan firmaya ihtarname gönderdi ve değiştirilmesini istedi.

Öztürk, noter kanalıyla gönderdiği ihtarnamede, Hz. Muhammed'in şu hadisini hatırlattı: 'Peygamber Efendimiz, yaş buğdayı kuru buğdayın altına saklayıp satan satıcıya bile 'Bizi aldatan bizden değildir' derken, bu firmanın sahipleri o Peygamber'in ümmeti olarak 3 kuruşluk dünya malına tamah ile böyle bir şeyi nasıl yapar?'

Akşam Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, ihtarnamesinde, 'Hiç kimse bilmese de Allah'ın bildiği bu sahtekarlığı siz de biliyorsunuz ve bu sizin amel defterinize kaydoldu' diyen Öztürk, Ali İmran Suresi'nin 'Şüphesiz ki ne yerde ne de gökte hiçbir şey Allah'a gizli kalmaz' 5. Ayeti'ni de ihtarnameye yazdı.

Hileli araç satışı yaptığı öne sürülen firma hakkında, ihtarnameye rağmen arabayı değiştirmediği gerekçesiyle dava açıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler