Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem AK Parti o vekille ilgili kararını verdi

AK Parti o vekille ilgili kararını verdi

AK Parti o vekille ilgili kararını verdi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2521 Beğen : 0

Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapılan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Hatay’daki “polislere teşhis skandalı” ele alındı. Başbakan, olayın sonuna kadar takip edilmesini istedi. Soruşturma sonucunda Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun kusurlu bulunması halinde partiden ihracının ele alınacağı bildirildi.

MKYK toplantısının yapılacağı saatlerde Hatay milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile oğlu İstemi Kağan Türkoğlu Ak Parti genel merkezine geldi. Gazetecilere görünmemek için garaj kapısından giriş yapan baba-oğul, Genel Merkezdeki toplantı öncesinde parti yöneticilerine ön savunma yapmak istediği iddia edildi. Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, Başbakan Erdoğan ile de görüşmek istediği ancak Erdoğan’ın toplantı öncesi kendisiyle görüşmediği bildirildi.

"GEREĞİNİ YAPIN"

Erdoğan’ın, MKYK toplantısında da olayın tüm yönleriyle ve derinlemesine ele alınmasını isteyerek, Hatay Milletvekili Türkoğlu’nun olaydaki rolü, Vali ve Emniyet Müdürüne baskıda bulunup bulunmadığının araştırılmasını isteyerek, “İyice araştırın gereğini yapın” talimatı verdiği belirtildi.

ÇELİK TWİTTER'DAN AÇIKLADI

Son olarak Hüseyin Çelik, MYK toplantısından sonra sosyal paylaşım sitesi twitter aracılığıyla Hatay Dörtyol'daki olay hakkında açıklamada bulundu.Çelik, "Hatay Meselesi toplantımızda ele alındı. Bilindiği gibi Halen yürütülmekte olan adlî ve idarî soruşturmalar vardır. Bu soruşturmaların sonucuna göre milletvekilimizle ilgili disiplin işleminin yapılıp yapılmayacağına karar verilecektir" dedi.

SİNYAL ARINÇ'TAN

Hükümet sözcüsü Bülent Arınç önceki günkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; olayın tasvip edilecek yönü bulunmadığını belirterek, milletvekili Türkoğlu’nun disiplin kuruluna sevk edileceği sinyalini vermişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler