Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem ABD'yi Sandy kasırgası vurdu: 17 ölü

ABD'yi Sandy kasırgası vurdu: 17 ölü

ABD'yi Sandy kasırgası vurdu: 17 ölü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2142 Beğen : 0

Kasırga, dün akşam New Jersey eyaletini saatte 130 kilometre hızla vurdu. New York'taki finans merkezleri ise dünün ardından bugün de kapalı kalacak. New York Borsası 1888 yılından bu yana hava şartları sebebiyle ilk kez üst üste iki gün kapatılmış olacak. Sadece New York'un şehir merkezinde 670 bin aboneye elektrik verilemiyor. Şehirdeki üç büyük havaalanı hâlâ kapalı ve bu alanlarla bağlantılı 13 bin 500 uçuş iptal edildi. Gökdelenleri ile ünlü Manhattan'ı 90 santimetre yüksekliğinde deniz suyu bastı. Manhattan'a giden tüm tünel ve köprüler de kapalı durumda.

Sandy kasırgası Karayipler'de de 69 insanın ölümüne sebep olmuştu.

Köpek balığı yerleşim bölgesinde

Deniz sularının; Sandy ve dolunayın da etkisi ile taşmasıyla sahilde bulunan birçok yerleşim yerinin su altında kalması ilginç olayların da yaşanmasına sebep oldu. New Jersey'in Brigantine yerleşkesinde çekilen bir fotoğrafta köpekbalığının bir evin önünde yüzdüğü görüldü. Suların karaya yürümesi ile okyanustan geldiği tahmin edilen köpekbalığının fotoğrafı twitter'da Sandy kasırgasına ait en fazla paylaşılan dosya oldu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler