Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Yeni Bir Kıyamet Tarihi: 22 Şubat 2014

Yeni Bir Kıyamet Tarihi: 22 Şubat 2014

Yeni Bir Kıyamet Tarihi: 22 Şubat 2014
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3076 Beğen : 0

"21 Aralık"ın Roma İmparatorluğu'ndan bu yana ortaya atıldığı bilinen 184'üncü Kıyamet senaryosu idi. 185. Mitoloji kökenli yeni kıyamet iddiası ise 2014'ün Şubat ayı için ortaya atıldı.

Maya takviminin ardından bir başka kıyamet senaryosu Avrupa'nın kuzeyli ırkı Viking efsanelerinden geldi. Hesaplara göre Vikinglerin dünyaya biçtiği ömür 22 Şubat 2014'te son buluyor.

Norvik Viking Enstitüsü'nden Danielle Daglan, İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesine verdiği röportajda kadim Viking mitolojisinde 'Ragnarok' olarak bilinen kıyamet gününe 100 günden az bir zaman kaldığını belirtti.

Dünyada tüm ahlaki değerlerin yok olacağı, savaşların ardarda yaşanacağı günlerde kopacak kıyamet öncesinde; kuzey mitolojisindeki inançlara göre; Kurt Skoll, güneş yutacak, kardeşiHati, ay'ı yiyecek, yuldızlar gökyüzünden kaybolacak ve Dünya evrende sonsuz bir karanlığa gömülecek.

Efsaneye göre o günde dünya, taşan denizler gibi felaketlerin etkisiyle yok olacak. toprak vegökyüzü zehir ile boyancak ve deniz şaha kaldırılacak.

Kıyamet öncesinde, üç dondurucu kış birbirini takip edecek.

Boynuzdan yapılmış boru sesi duyulacak. Odin savaş meynında oğulları tarfından aranırken kurtFenrir tarafından öldürülecek.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler