Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler Kendini Önce Mesih Sonra Deccal İlan Etti!

Kendini Önce Mesih Sonra Deccal İlan Etti!

Kendini Önce Mesih Sonra Deccal İlan Etti!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2402 Beğen : 0

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan rahip Jose Luis De Jesus Miranda, Hz. İsa olduğunu ilan ederek “Ben yeryüzüne ikinci kez gelen İsa Mesih’im. İnsanlığa barış getirdim” diye konuştu. Porto Riko doğumlu Miranda, etkili konuşmaları sayesinde kendine 100 bin mürit toplamayı başardı ve “Büyüyen Lütuf Kilisesi’ni” kurdu. Miranda daha sonra ise ani bir dönüş yaparak İsa Mesih değil, Deccal olduğunu açıkladı. Müritleri ise onun deccal olduğuna inanıp kollarına deccalı simgelediğine inanılan 666 dövmesi yaptırdı.

Miranda, müritleriyle birlikte şimdiye dek Vatikan karşıtı düzenlenen en büyük gösteriyi organize etti. 26 ülkede 100 binden fazla Miranda yanlısı mürit gösteriye katıldı. Miranda, “Kıyamet gününe kadar insanları kötülüğe ikna etmeye çalışacağına inanılan deccal’in aslında kötü olmadığını” söyleyerek “Şeytan da yok günah da yok. Deccal’in amacı kötülüğün, insanları sömürenlerden geldiğini kanıtlamaktır. Vatikan’ın hakimiyetine son verilsin” dedi.




Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler