Genel Dini Haberler

İskender Ali Mihr Nusaybinde

İskender Ali Mihr Nusaybinde
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 2 Okunma : 5777 Beğen : 0

Manevi Tekâmül Derneği (MT-DER) Kızıltepe Endüstri Meslek Lisesinde, “İslam, Sevgi ve Kardeşlik” konulu konferans düzenledi.

Nusaybin’de yaklaşık bir sene önce kurulan Manevi Tekâmül Derneği (MT-DER) Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Kendini “Hz. Muhammed’in resulü” olarak iddia eden İskender Ali Mihr’in ABD’den canlı olarak katıldığı bir sunum gerçekleştirdi. “İslam, Sevgi ve Kardeşlik” konulu konferansa yaklaşık 150 kişi katıldı. Mihr; Birçok ülke, il ve ilçeden sorulanları yanıtladı. Bir kişinin, “panik halindeyken ne yapmalıyız?” demesi üzerine Mihr; “3 kere kısık sesle Allah deyin o sıkıntı sizden gider.” dedi.

Kızıltepe Merkez Çarşı Camii İmamı: “Bu Adam Sahte Peygamberdir!”

Kızıltepe Merkez Çarşı Camii İmamı Cahit Karaalp; “Ben Konya Selçuklu Üniversitesinde Tefsir dalında doktoramı yapıyorum. Bunların amacı bu adamı Peygamber ilan etmektir. İleriki zamanlarda göreceksiniz bu adamı Peygamber ilan edecekler, Oysa bu adam ABD’de yaşıyor araştırın, adam yanına giden kızlara sarkıyor; ayrıca ABD’de tecavüzden yargılanıyor.’’ iddiasında bulundu.

Kızıltepe Merkez Çarşı Camii İmamı Cahit Karaalp ile Manevi Tekâmül Derneği (MT-DER) üyeleri arasında okul bahçesinde kısa süreli gerginlik yaşandı. Dernek üyeleri İmam Karalap’ı dışarı çıkardı. Bunun üzerine dün geceden hazırlık yapan Karalalp, kendisiyle birlikte getirdiği 250 adet “ Peygamberlik iddiasında bulunan Yalancı mehdi resul İskender Ali Mihr’’ isimli broşürü kapı önündeki herkese dağıttı.



Konuyla ilgili açıklamada bulunan Manevi Tekâmül Derneği (MT-DER) Başkanı Fasih Aslan; “Amacımız 1400 yıldır unutulan Peygamber efendimizin hayatını kuran ayetleriyle günümüz insanlarına ulaştırmaktır. Ruhun dünya hayatındayken Allah’a ulaştırılması emredilmesine rağmen insanlara anlatılmamaktadır. Ruh bir emanettir sahibi Allah’tır.” dedi. Aslan; “Son Peygamberden sonra Mürşitler, Veliler görevlendirildi bu mürşitlerden bir tanesi de İmam İskender Ali Mihr’dir, kendileri devrimizin imamıdır, bunun teyidi hacet namazıdır. Bu hacet namazı gece 01:00’den sonra kılınır, Kalben kılınan namazın ardından yatarsanız aynı gece ya da bir sonraki gün Ali mihr efendimizi rüyanızda göreceksiniz.” dedi.

Konferans sonunda dernek görevlileri katılımcılara ‘’Devrin İmamı’’ adlı bir cd ve Hacet namazının nasıl kılındığını izah eden bir broşür verdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 2

  • abdullah akçay

    abdullah akçay

    Bu adam amerika ve israil tarafından kullanılan bir .......................... bu adamın ve bunu kullananların amacı İslam dinini tahrif ederek hıristiyanlığa benzetmektir. Zalim sömürgeci güçler olan amerika ve israile vd sömürgeci zalimlere karışmayan bir İslam anlayışı meydana getirmeye çalışıyorlar. Bunun için de elbette bir ödenek geliyordur bu ............... ........... Derneklerinin ismi de güzel mi güzel kandırma aldatma şaşırtma da güzel mi güzel? amerika ve israilin ve ingilterenin yaptıkları şeytanlıkların haddi hesabı yok. Adamlar misyonerleri salıyorlar bakıyorlar ki hıristiyan olan yok bu sefer ne yapıyorlar dinsiz imansız birine bir kaç kuruş verip İslam dinini hıristiyanlığa nasıl benzeteceğini öğretiyorlar ve sürüyorlar önceden bu adamın kanalı da vardı. Nur tv bu televizyon kanalının da ismi derneğin ismi gibi güzel mi güzeldi ilk anda aklınıza acaba bu adam Nur talebesi mi diye bir şeyler geliyordu aklınıza halbuki bu adam şeytanın talebesiymiş televizyon kanalı kapandı çok şükür. Yetkililerin bu işe bir el atması gerekir çünkü bu iş din iman işi gibi görünsede öyle değil bunun altındaki, üstündeki, arkasındaki şeyi yetkililerin iyi tespit edip gerekeni yapması gerekir.

    Cevapla
  • cahit karaalp

    cahit karaalp

    kesinlikle doğru söylüyorsun abdullah kardeş...

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler