Genel Dini Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Genel Dini Haberler HIRİSTİYAN OLDU AMA CAMİDEN UĞURLANDI

HIRİSTİYAN OLDU AMA CAMİDEN UĞURLANDI

HIRİSTİYAN OLDU AMA CAMİDEN UĞURLANDI
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Genel Dini Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2824 Beğen : 0

Kartepe Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi`nde ikamet eden 60 yaşında ve 5 çocuk babası Mehmet Turan, bir arkadaşının 4 bin liralık borcuna kefil oldu. Arkadaşının borcunu ödememesi üzerine cezaevine giren Turan, hapisten çıkınca da bunalıma girerek intihar etti. Mehmet Turan`ın 6 yıl önce aldığı radikal bir kararla din değiştirerek Hıristiyanlık`a geçtiği ortaya çıktı.Kimliğine dinini Hıristiyan olarak yazdıran Mehmet Turan dört yıl boyunca böyle yaşadı.


CEZAEVİNE GİRDİ
Daha sonra din değiştirdiği için büyük pişmanlık yaşayan Mehmet Turan, aldığı kararla tekrar Müslüman oldu. Namaz kılmaya başlayan ve dini ibadetlerini hiç kaçırmayan Mehmet Turan`ın talihi bir arkadaşının 4 bin liralık borcuna kefil olmasıyla yeniden karardı. Arkadaşı borcunu ödemeyince kefil olan talihsiz adam cezaevine girdi. Bir ay cezaevinde kalan Turan daha sonra çocuklarının girişimleriyle tahliye oldu.


CENAZE CAMİDEN KALKTI
Ancak gerek din değiştirmesinden dolayı büyük psikolojik bunalım yaşayan gerekse de cezaevine girmiş olmanın verdiği huzursuzlukla bunalıma giren Mehmet Turan, kurtuluş yolu olarak intiharı seçti. Evinin yanında bulunan kulübeye giren Turan ipi boyuna geçirerek intihar etti. Turan`ın ölümü ailesini büyük üzüntüye boğarken cenaze işlemleri tamamlanan Mehmet Turan Bahçelievler Camii`nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Maşukiye Merkez Mezarlığı`nda toprağa verildi. Turan`ın kimliğinde hala Hristiyan yazdığı iddia edildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler