Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık Samsung Galaxy S III tanıtıldı

Samsung Galaxy S III tanıtıldı

Samsung Galaxy S III tanıtıldı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 2533 Beğen : 0

Samsung, aylardır konuşulan Galaxy S III'ü resmen tanıttı.

Chip'in haberine göre, Galaxy S III, Samsung'un yeni Exynos 4 Quad 1.4GHz dört çekirdekli işlemcisiyle geliyor ve 1GB RAM'e sahip. 4.8 inç HD Super AMOLED ekranıyla 1280x720 çözünürlük sunan Galaxy S III ("Plus" ibaresinin yokluğu dikkat çekiyor), 8MP arka yüz kamerasına, video görüşmeleri için 1.9MP ön yüz kamerasına sahip.

Beklendiği gibi Android 4.0 yüklü olarak sunulacak cihaz, Samsung'un TouchWiz arayüzüyle geliyor. 133 gram ağırlığındaki Galaxy S III, 2100mAh'lik bir pil ile geliyor. Karşılaştırma açısından Galaxy S'in 1.500, S II'nin ise 1.500mAh'lik pile sahip olduğunu söyleyelim. Micro-SIM slotuna sahip cihazın depolama alanı bir microSD kart ile genişletilebiliyor. Böylelikle Samsung, son zamanlardaki microSD'siz cep modasını izlemeyerek hayranlarını sevindiriyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler