Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık İşte Hatay'daki o mucize kaplıca!

İşte Hatay'daki o mucize kaplıca!

İşte Hatay'daki o mucize kaplıca!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 3298 Beğen : 0

Vücudunun tamamı buruşuk ve timsah derisi gibi görünen bir şekilde doğan Dila'nın rahatsızlığı, Hatay Ottoman Palace Otel'deki şifalı suda geçti. 5 gün şifalı suda tedavi gören Dila'nın vücudunun büyük bir kısmı normale döndü.

Milliyet'in haberine göre basında yer aldıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok kişinin yardım etmek için aradığını söyleyen anne Seda Alp, "Kızımın hastalığı için herkes yardım etmek istedi. Onlara teşekkür ederim. İstanbul Belediye Başkanı bizi İstanbul'a çağırdı, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördük fakat bir sonuç alamamıştık. Doktorlar tedavisi yok dediler. Üzüntülü bir şekilde geri gelmiştim." diye konuştu.

vucudu-timsaha-benzeyen-cocuk-iyilesti-2252467.jpg

En son Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ın katkılarıyla Hatay'daki Ottoman Palace Otel'de bulunan kaplıcaya gittiklerini belirten anne Alp, "Oteldeki şifalı su kızıma iyi geldi ve vücudunun büyük bir kısmı normale döndü. Artık kızım koşup oynayacak, kaşınmayacak, ağlamayacak. Çok mutluyum, bizimle ilgilenen herkese teşekkür ederim." dedi.

Küçük Dila'nın otellerinde şifa bulmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen otel yetkilisi Ali Şenak ise "Otelimiz bünyesinde bulunan şifalı suyun 1 litresinde 15 mg iyodür adlı mineral bulunuyor. Dünyada sadece Almanya'daki bir kaplıcada 1 litrede 6 mg bulunduğunu varsayarsak, eşi ve benzeri yoktur. Çapa Tıp Fakültesi'nin analizleri sonucu bilinen 19 hastalığa çare olduğu kanıtlanmıştır, bu özelliğinden dolayı Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı termal niteliğe sahiptir. Küçük Dila, 5 gün misafirimiz oldu ve büyük oranda hastalığı iyileşti. Bundan sonra Dila için Kadirli'ye bile şifalı su gönderebiliriz veya buraya istedikleri zaman tekrar gelebilirler." ifadelerini kullandı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler