Bilim - Sağlık

Ana Sayfa Haberler Bilim - Sağlık Almanya'yı Şaşırtan Ekin Çemberi!

Almanya'yı Şaşırtan Ekin Çemberi!

Almanya'yı Şaşırtan Ekin Çemberi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Bilim - Sağlık Yorumlar : 0 Okunma : 3647 Beğen : 0

Tarlada bir gecede beliren gizemli daire ile birlikte uzun zamandır görülmeyen ekin çemberleri yeniden sahneye çıktı. BBC'nin haberine göre; Almanya'nın Bavyera bölgesindeki bir tarlada, bir gecede ortaya çıkan 75 metre çapındaki dairenin nasıl yapıldığı merak uyandırdı. Çevreden birçok ziyaretçi, başakların kesilmesiyle açılmış bu karmaşık şekli görmek için tarlaya gidiyor.

Nasıl yapıldığının ise daha önceki benzer olaylarda olduğu gibi "meçhul" olduğunu vurulanan haberde, tahıl dairesinin uydu iletişim merkezinin hemen yanında olmasının "rastlantı" olmadığını düşünenler olduğuna dikkat çekildi.

Ekin çemberi ya da tahıl dairesi olarak bilinen şekillerin uzun yıllar boyunca uzaylılar tarafından yapıldığına inanılıyordu ama daha sonraki yılarda iki çifçi bu çemberleri sansasyon için kendilerinin yaptıklarını itiraf etmişti.

İtirafçı çiftçiler daha sonra kendilerinin de şaştığı yeni ekin çemberleri ortaya çıktığına dikkat çekmişlerdi.

Dünya üzerinde bugün profesyonel olarak bu tür dairler yağan ekipler bulunuyor... Zaten BBC'nin meçhul ve rastlantı kelimelerini tırnak içinde vermesinde de bu ironik neden yatıyor...



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler