Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Şahitlerin Seul’deki Kongresinde Kutsal Kitabın Çıkışı

Şahitlerin Seul’deki Kongresinde Kutsal Kitabın Çıkışı

Şahitlerin Seul’deki Kongresinde Kutsal Kitabın Çıkışı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 2581 Beğen : 0

Yehova’nın Şahitleri Seul’deki (Kore) “Tanrı’nın Krallığına İlk Yeri Verin!” temalı uluslararası ibadette, Kore dilindeki Kutsal Kitap – Yeni Dünya Çevirisi’nin gözden geçirilmiş baskısını çıkardı. Bu kongre 6-8 Eylül 2014 tarihlerinde Seul Dünya Kupası Stadyumunda yapıldı. Hem orada bulunan 56.867 dinleyiciye hem de Çecu, Gvangcu, Pusan, Suvan, Tecan ve Yosu’dan programı canlı olarak izleyen 59.091 kişiye ücretsiz olarak Kutsal Kitap dağıtıldı. Programa katılanlardan Joon-yeong Çoi şöyle diyor: “Bu kongrenin en unutulmaz anı, Yeni Dünya Çevirisi’nin gözden geçirilmiş baskısının çıktığı andı.”

İÇERİK RESİMLERİ

Stadyumdaki 56.000’i aşkın kişi Kutsal Kitaba dayanan programı dinledi.

Seul’deki programa ABD, Filipinler, Finlandiya, Kanada ve Polonya’dan Şahitler de katıldı. Kore’deki Yehova’nın Şahitlerinin sözcüsü olan Dae-il Hong şöyle dedi: “Bu heyecan verici ve eğitici toplantıya hazırlanmak için çok çalıştık. Kongre beklentilerimizin çok ötesindeydi. Bu özel olaya ev sahipliği yapmak bizim için bir onurdu.”

İÇERİK RESİMLERİ

Sahadaki dekorun bir kısmı olan Kutsal Kitaplar

Seul Dünya Kupası Stadyumundaki dinleyiciler sahadaki dekorun bir kısmı olan üç büyük Kutsal Kitabın aslında vaftiz havuzları olduğunu görünce çok heyecanlandı. 630’u Seul’de, 596’sı programın canlı olarak izlendiği yerlerde olmak üzere toplam 1.226 kişi vaftiz edildi.

İÇERİK RESİMLERİ

Dekor Kutsal Kitapların bazısı vaftiz havuzu olarak kullanıldı



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler