Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Kolombiya’daki Yehova’nın Şahitleri Mahkûmlara Verdikleri Kutsal Kitap Eğitimi Nedeniyle Teşekkür Belgesi Aldı

Kolombiya’daki Yehova’nın Şahitleri Mahkûmlara Verdikleri Kutsal Kitap Eğitimi Nedeniyle Teşekkür Belgesi Aldı

Kolombiya’daki Yehova’nın Şahitleri Mahkûmlara Verdikleri Kutsal Kitap Eğitimi Nedeniyle Teşekkür Belgesi Aldı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 1563 Beğen : 0

20 yıldan uzun süredir Kolombiya’daki kardeşlerimiz hapishanelerde mahkûmlara ücretsiz Kutsal Kitap eğitimi veriyor. Paulo Freire Eğitim Merkezi 30 Kasım 2018’de, Valledupar şehrindeki hapishanede yürüttükleri Kutsal Kitaba dayalı eğitim programı nedeniyle Yehova’nın Şahitlerine teşekkür belgesi verdi. Şu anda bu hapishanedeki 50 mahkûm Kutsal Kitap derslerine katılıyor.

Yehova’nın Şahitleri Kolombiya’nın dört bir yanındaki 65 hapishanede 782 Kutsal Kitap tetkiki idare ediyor. 1996’dan beri toplam 60 mahkûm Yehova’nın Şahidi oldu.

Néver Antonio Cavadía hapisteyken Kutsal Kitabı incelemeyi kabul etti ve 1998 yılında bir Yehova’nın Şahidi oldu. O, 2007 yılında Valledupar hapishanesinden salıverildi. Aldığı eğitimin yararları hakkında şunları söylüyor: “Hapisteyken Kutsal Kitap ilkeleri beni korudu ve hikmetli davranmamı sağladı. Ayrıca bu ilkeler bana hayatımda büyük değişiklikler yapma gücü verdi ve ümidimi korumama yardım etti.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler