Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Alanya'da Yehova Şahitlerinin Faaliyetlerine İlçe Müftüsünden Tepki

Alanya'da Yehova Şahitlerinin Faaliyetlerine İlçe Müftüsünden Tepki

Alanya'da Yehova Şahitlerinin Faaliyetlerine İlçe Müftüsünden Tepki
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 4070 Beğen : 0

İnsanların inançlarını zehirleyerek kendi oluşumlarına çekmeyi amaçlayan misyonerler faaliyetlerine devam ediyor. Alanya’da da Siyonizm’in temsilcisi olan misyonerler vatandaşların dini inançlarını etkilemeye çalışıyor. Özellikle görsel öğelerle geçlerin beynini yıkamayı amaçlayan misyonerler daha da ileri giderek evlerin kapılarına broşürler bırakmaya başladılar. Özellikle de üniversite öğrencilerinin kaldığı evleri kendilerine hedef belirleyen misyonerlerden “Yehova Şahitleri” isimli tarikat hazırladığı broşürleri ilçemizde dağıtıyor.

“MİSYONERLER DİN TEBLİĞİCİLERİ DEĞİLDİR”

Konuya ilişkin sorularımızı yanıtlayan Alanya Müftüsü İhsan İlhan, misyonerlik kavramının amacına vurgu yaptı. İlhan, “Aslında misyonerler emperyalizmin öncü karakolları öncü askerleridir. Gerçek askerler gönderilmeden önce gönderilen ve ülkelerin içine fitne fesat sokmayı hedefleyen kişilerdir. Misyonerler kesinlikle din tebliğcileri değillerdir. Eğer öyle olsa idi Avrupa’nın, Amerika’nın yüzde 60’ı ateist, önce kendi ateistlerine din tebliğ ederlerdi.” Dedi.

“AMAÇLARI DÜNYA KRALLIĞI”

“Misyonerlik farklı şekillerde karşımıza çıkıyor.” Diyen Müftü İlhan, Yehova Şahitleri hakkında da bilgiler verdi. Müftü İlhan, “Misyoner tarikatlarından biri de Yehova Şahitleri’dir. Ne yazık ki Yehova şahitleri de Amerika’da Pensilvanya’da ilkokul mezunu bir papazın kurduğu tarikattır 1872 de kurulmuş 1916 da kendisi ölmüştür. Asıl amacı Hazreti İsa başkanlığında dünya krallığını kurmaktır. Bunlar “İsa Mesih” demezler “Allah” derler böyle etkilemeye çalışırlar. Bir de ne yazık ki bizde daha yaygın olan bereket anlayışını farklı bir noktaya koymuş bir avuç buğdayı 60 dolara satan kendi kızına tecavüz eden bir adam. Hz İsa’nın krallığında dünya krallığını hedefliyor cennetin dünyada olduğuna inanıyorlar.” Diye konuştu.

“YAHUDİLERE VE SİYONİZME HİZMET EDİYORLAR”

Yehova Şahitleri’nin yöneticilerinin Yahudiler olduğunu belirten Müftü İhsan İlhan, “Bunların yöneticileri Yahudilerdir bu yüzden Yehova adını alıyorlar. Siyonizm’e hizmet ediyorlar. Genç kızları yakışıklı erkekleri kullanarak topluma kendi ideallerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Mesela Adnan Oktar’ı hatırlarsanız benzetme yapı aynı şekildedir aynı bağlamın bir başka versiyonudur bunlar. İslam dünyasının lideri olacak ülkemizi fitne fesat sokma faaliyetleridir. Yönetenler Yahudilerdir.” Şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARA UYARI

Açıklamalarının sonunda vatandaşlara uyarılarda da bulunan Müftü İlhan, “Bu çalışmalar ülkemizi bölmek ve parçalamak için adımlardır. Siyonizm’in uşaklarıdır. Bunlar albenili işler yaparlar broşürleri görselleri yaparlar. Şeytan insanları kandırmak için güzel duyguları süsler bunlarda böyle yapıyorlar. Gençleri kullanırlar bu şekilde gençlerin arasına girmeye çalışırlar. Allah’a teslimiyeti olan sıradan bir Müslümanın bunları inanması mümkün değildir. Halkımız bunların fitne fesat propagandasına gelmesin.” Dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler