Yahudi Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yahudi Haber Yahudiler, kadın yanına oturmayınca uçak kalkmadı

Yahudiler, kadın yanına oturmayınca uçak kalkmadı

Yahudiler, kadın yanına oturmayınca uçak kalkmadı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yahudi Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2873 Beğen : 0

Tel Aviv seferini yapan uçakta ultra ortodoks Yahudiler kadın yolcuların yanına oturmayı reddedince uçak uzun süre havalanamadı

ABD'nin New York şehrinden Tel Aviv’e giden uçakta bir grup Ultra-Ortodoks Yahudi, kadınların yanına oturmayı reddedince uçak uzun süre hareket etmedi. Son aylarda bu sebepten üçüncü kez bir uçağın geciktiği bildirildi.

John F. Kennedy Havaalanı'ndan İsrail’e gitmek için uçağa binen bir grup Ultra-Ortodoks yolcu, dini kuralları gereği kadınların yanına oturmayı reddedince uçakta kaos yaşandı. Ultra Ortodoks Yahudiler, başka yolcularla yer değiştirmek istedi. Bazı yolcular bu talebi yerine getirmeyince Yahudiler bilette yazılı koltuklara oturmayı reddetti. Bazıları ise para teklif edip yolculardan koltuklarını almaya kalktı.

20 Aralık günü gerçekleşen olayda oturmayı reddeden Yahudiler yüzünden uçak uzun süre kalkamadı. Pilotun anonsla rica etmesi üzerine Yahudiler oturup kemerlerini bağladılar ancak uçak yükselince hemen ayağa kalkıp koridorda ayakta beklemeye başladılar. Bu arada koridorda ayakta bekleyenler yüzünden yemek servisinde ve yolcuların tuvalete gitmesinde sorunlar yaşandı.

Daha önce de Eylül ve Ekim ayında aynı havaalanından İsrail’e giden uçakta bazı Yahudilerin kadınların yanına oturmayı reddetmesi sebebiyle seferlerde gecikmeler yaşanmıştı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler