Yahudi Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yahudi Haber Yahudi örgütü Müslüman azınlığa sahip çıktı

Yahudi örgütü Müslüman azınlığa sahip çıktı

Yahudi örgütü Müslüman azınlığa sahip çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yahudi Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2743 Beğen : 0

İftira ve İnkârla Mücadele Birliği (ADL-The Anti Defamation League) Kudüs Müftüsü Hacı Emin El Hüseyni ile Adolf Hitler’i 1941’de el sıkışırken gösteren ‘kışkırtıcı ve çirkin’ otobüs reklam kampanyasını kınadı.

ADL Washington bölge Direktörü David Friedman, İsrail yanlısı olmanın Müslüman ve Arap karşıtı olmak anlamına gelmediğinin ve bağnaz kalıpların kullanılmamasının gerektiğinin altını çizdi. Friedman sansüre karşı olmaları sebebiyle reklamların kaldırılmasını talep etmeyeceklerini, Anayasa’nın temel taşı olan özgür ifadeye olan bağlılıklarını hatırlatarak nefret söylemiyle mücadelede tek silah olarak ‘daha fazla söylem’i kullanmaya devam edeceklerini belirtti. American Freedom Defense Initiative tarafınan aktivist blogger Pamela Geller öncülüğünde 20 otobüse koyulan reklamlarda İslam’ın Kur’an kaynaklı Yahudi nefreti yaydığı iddia ediliyor ve ABD’nin İslam ülkelerine finansal yardımı kesme çağrısı yapılıyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler