Satanizm Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Satanizm Haberleri Satanistler okullarda propaganda yapacak

Satanistler okullarda propaganda yapacak

Satanistler okullarda propaganda yapacak
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Satanizm Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 3595 Beğen : 0

ABD'nin New York hkentinde satanistler de okullarda propaganda yapacak

New York’un satanistler tarikatı Florida’nın Orange bölgesindeki okullarda satanist içerikli kitap dağıtma kararı aldı. UPI’nın haberine göre, bir grup ateist ve Evangelist Hıristiyan Kilisesi temsilcilerinin söz konusu okullarda öğrencilere kendi fikirlerini içeren broşür dağıtmaları üzerine satanistler de böyle bir karar aldı.

Satanistler, okullarda öğrenciler arasında Hıristiyanlıkla ilgili dini bilgiler yayılırken kenarda durup seyirci kalamayacaklarını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan tapınak kurucularından biri Lucien Greaves, “Öğrencilerin farklı dini bilgilere ulaşabildiklerinden emin olmayı görev sayıyoruz. Gençler arasında bir dini görüşün baskın çıktığını ve bununla ilgili propaganda yapıldığını görerek geride duramayız” dedi.

Öğrenciler arasında dağıtmayı planladıkları kitaplardan birinin de The Satanic Children's Big Book of Activities (Çocuklar için satanistler büyük faaliyet kitabı) olduğunu açıklayan Greaves, kitapta öğrencilerin okullardaki bedensel cezalardan korunmasıyla ilgili bilgiler bulunduğunu açıkladı.

Satanistlerden konuya ilişkin henüz resmi bir talep gelmediğini ifade eden okul temsilcileri, bu yönde bir talebin alınması durumunda ise ilgili kitap ve broşürleri incelemeye hazır olduklarını bildirdi.

Rusyanın Sesi



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler