İslami Haberler

Şeyh Nazım Yoğun Bakımda

Şeyh Nazım Yoğun Bakımda
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3014 Beğen : 0

Solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'ne kaldırılan Şeyh Nazım Kıbrısî'nin durumu hakkında bugün YDÜ Hastanesi'ne bir basın toplantısı düzenlendi.

Basın Toplantısında konuşan başhekim Dr. Sevim Erkmen, Şeyh Nazım Kıbrısi'nin YDÜ Hastanesi'ne geldiğince şuurununkapalı olduğunu hatırlatarak, esas sorununun enfeksiyona bağlı akut solunum yetmezliği ve kronik akut böbrek yetmezliği olduğunu ve idrar çıkışında da problem yaşandığını söyledi ve “Dün akşam tansiyonu çok düşüktü, idrar çıkımı yoktu. Bunlarda bir düzelme var ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Bu sabah itibari ile şuuru daha açık, tansiyonu daha iyi ve idrar çıkışı gerçekleşti” dedi.



Alerji ve Uyku Anabilim Dalı Başkanı Finn Rasmussen ise, Şeyh Nazım'ın dünden bugüne daha iyi olduğunu ve kan basıncının normale döndüğünü söyleyerek, hala durumunun ciddiyetini koruduğunu, bu nedenle de yoğun bakımda olduğunu dile getirdi. "İdrar çıkımı arttı, bu bizim için çok güzel bir işaret" diyen Rasmussen, Şeyh Nazım'ın solunum cihazına bağlı olduğunu fakat kendi başına solunum yapabildiğini, gözlerini açtığını, kollarını ve bacaklarını oynatabildiğini söyledi. Rasmussen, Şeyh Nazım'ın Hastane'den ne zaman çıkabileceği ile ilgili bir soruya ise “God knows (Allah bilir)” cevabını verdi.

ŞEYH NAZIM'IN MÜRİTLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Bu arada Şeyh Nazım'ın yakınları ve müritler olayı duyar duymaz hastaneye akın etti. Basın toplantısının gerçekleştiği salonda dualar okuyan Şeyh Nazım'ın yakınları ve müritleri Yakın Doğu Hastanesi'nde beklemeye devam ediyor.

HaberKıbrıs



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler