İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Rufai Tarikatı üyelerinden havaalanında zikr

Rufai Tarikatı üyelerinden havaalanında zikr

Rufai Tarikatı üyelerinden havaalanında zikr
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3638 Beğen : 0

Sabah 08.00'da Umre'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Rufai tarikatı üyeleri uçak saatini beklerken, def eşliğinde ilahi söylemeye başladı. İlahinin söylenmesi ile zikir çeken bazı tarikat üyeleri kendinden geçti.

Atatürk Havalimanı'nda ilahinin sesi duyulunca, umreye gidecek diğer yolcular da grubun etrafında toplanarak ilahiye eşlik etmesi üzerine, olay yerine gelen bir görevli, grubu ikaz ederek, ilahi ve def çalınmasını durdurdu.

Olay yerine gelen görevlinin tarikat mensuplarına, "Burada zikir ve ilahi okumayın. Okuyacaksanız mescide gidin" demesi üzerine, grup ilahi okumayı durdurdu. Daha sonra olay yerine gelen polis memurları ise grup üyeleriyle konuşarak ilahi okumalarında sorun olmadığını, ancak zikir çekmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Tarikat üyeleri uyarılar üzerine zikir ve ilahi okumaya son verdi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler