İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Nijerya'da cami saldırısı: 18 ölü

Nijerya'da cami saldırısı: 18 ölü

Nijerya'da cami saldırısı: 18 ölü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2234 Beğen : 0

Nijerya'nın Mulai şehrinde yatsı namazı sonrası bir caminin aynı anda içinde ve dışında patlatılan bombalarda ilk belirlemelere göre 18 kişi hayatını kaybetti

Nijerya'da bir camiye düzenlenen "çifte canlı bombalı" saldırıda, polise göre en az 14, görgü tanıklarına göre en az 42 kişi öldü.

Saldırıyı hemen üstlenen olmasa da gözler, ülkenin başkenti Abuja'da da 2 Ekim'de 18 kişinin ölümü ve 41 kişinin de yaralanmasına neden olan canlı bomba eylemini üstlenen Boko Haram'a çevrildi.

Nijerya'nın Mulai kentindeki yatsı namazı sırasında birisi cami içinde, diğeri de dışında patlatılan bombalarla onlarca kişi de yaralandı.

Görgü tanıkları, saldırganlardan birinin namaz sırasında caminin içine girerek üzerindeki bombayı patlattığını, diğerinin ise patlama sonrası içeridekilerin panikle dışarıya kaçtıkları sırada patlamayı gerçekleştirdiğini söylediler.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler