İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Jandarma Kur'an-ı Kerim ve bayrak dağıttı

Jandarma Kur'an-ı Kerim ve bayrak dağıttı

Jandarma Kur'an-ı Kerim ve bayrak dağıttı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2668 Beğen : 0

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Eskihisar'da Gebze ve şehit aileleri ile gazilere 50 adet Kur'an-ı Kerim ile Türk bayrağı dağıttı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ile Gebze Şehit Aileleri Derneği'nin Eskihsar'da düzenlediği programda, Gebze bölgesinde bulunan şehit aileleri ile gaziler ağırlandı. Gebze Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğanay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek ile çok sayıda jandarma personeli ile şehit ailesi ve gazi katıldı.


Programda konuşan Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Albay Birol Şimşek, "Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şehit Aileleri Derneği'mizin katkılarıyla sizlere birer Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ediyoruz. Sizler de fazlasıyla olduğunu biliyorum. Ama bizlerden de sizlere birer armağan olsun diyoruz. En azından sizler de kalpleri kapalı olanlara hediye edebilirsiniz" dedi.

Şehit ailelerine dağıtılan Kur'an ve bayraktan sonra Kuran-ı kerim okundu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler