İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler İstanbul'da Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi

İstanbul'da Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi

İstanbul'da Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2523 Beğen : 0

Vatandaşlar, Tarabya Mekke Nur ve Şehzadebaşı camilerinde Sakal-ı Şerif'i yakından görme imkanı buldu.

Tarabya Mekke Nur Camisi'nde vatandaşlar, Mevlit Kandili dolayısıyla Sakal-ı Şerif'i yakından görme imkanı buldu.

Mevlit Kandili münasebetiyle camide, Erenler İlim ve Hizmet Vakfı ile Efendim İlim ve Yardımlaşma Derneği tarafından program düzenlendi.

Yatsı namazı sonrası Mahmut Ustaosmanoğlu'nun damatlarından Mahmut Eren tarafından cemaate gecenin önemi anlatıldı. Konuşma, toplu dua ile sona erdi.

Bahçeköy Meydan Camisi imamı Kurra Hafız Faysal Kara'nın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından sanduka içinde getirilen cam fanustaki Sakal-ı Şerif, önce erkeklere, daha sonra da kadınlara gösterildi. Sakal-ı Şerif'i yakından görme imkanı bulan vatandaşlar tekbir ve salavat getirdi. Vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan, BİNDER İnsan ve Çevre Derneği tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla Şehzadebaşı Camisi'nde "Peygamber Efendimizi Anma Programı" düzenlendi.

Programa çok sayıda vatandaş katıldı. Görevliler tarafından 7 kat bez içerisindeki sedef kaplamalı sandıktan çıkarılan Sakal-ı Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler