İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler İsrail’in Suriye’ye Saldırmasına Sevinmeliyiz!

İsrail’in Suriye’ye Saldırmasına Sevinmeliyiz!

İsrail’in Suriye’ye Saldırmasına Sevinmeliyiz!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3016 Beğen : 0

Yemen'in tanınmış Vahabilerinden Şeyh Ali er-Rabii geçen gün İsrail ordusunun birkaç gün önce Suriye topraklarına yaptığı saldırıyı tam bir kararlılıkla savunarak, Müslümanlardan Siyonist rejimin Suriye'ye saldırısına sevinmelerini istedi.

Bu konuda yayınladığı bildiride şöyle yazıyor:

"Müslümanların, İsrail'in Suriye'ye saldırmasına sevinmeleri ayıp değil. İslam tarihinde de Hz. Muhammed ve sahabe, Roma ordusunun Kisra (İran) Şiilerine karşı zaferine sevindiler. Dolayısıyla biz de İsrail'in Suriye'ye saldırısına sevinmeliyiz!"

Er-Rabii sözlerinin devamında şöyle diyor: "İsrail'in Suriye'ye saldırmasının hedefi, Beşar Esed'in bu bahaneyle Şiilerden ve İran'dan, İsrail'in de Amerika'dan daha çok silah yardımı alabilmesidir."

Bu selefi müftü, "İran'a saldırmak için İsrail'den yardım alabilir miyiz?" sorusuna cevabında ise şöyle diyor:

"Müşrik İran'a saldırmak için kitap ehli Yahudilerden yardım almak caizdir. Kur'an'da da bu mesele beyan edilmiştir! Nitekim Peygamber de müşriklere saldırmak için Yahudilerden yardım almıştır

Ehlader Haber



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler