İslami Haberler

İsmailağa'dan Erdoğan'a ziyaret

İsmailağa'dan Erdoğan'a ziyaret
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 5901 Beğen : 0

İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Efendi'nin vekili Hasan Kılıç ve oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

İsmailağa Cemaati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Efendi'nin vekili Hasan Kılıç ve oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu'nun Erdoğan'ı Kısıklı'daki evinde ziyaret etmelerine ilişkin fotoğraflar cemaatin resmi sitesi ismailaga.org.tr'de yayınlandı.

Açıklamada ise "İsmailağa cemaati adına Hasan efendi hocamız ve Vakıf heyeti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi ziyaret edip yeni görevi dolayısı ile kendilerini tebrik ettiler" denildi.

Ziyaret, bir süre önce Mahmut Efendi'nin bacanağı Muhammed Keskin'in Marifet Dergisi'nde AK Parti'yi hedef alan ve Gülen cemaatinin yayın organlarında hükümet karşıtı propaganda malzemesi olarak kullanılan yazısından sonra gerçekleşmesi mesaj olarak algılandı.

Erdoğan, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir gün önce İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Ustaosmanoğlu'nu Beykoz'daki evinde ziyaret edip, bir süre sohbet etmişti.

Kaynak: Yeni Şafak



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler