İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Fox'a İslam karşıtı yayınları nedeniyle dava açıyor

Fox'a İslam karşıtı yayınları nedeniyle dava açıyor

Fox'a İslam karşıtı yayınları nedeniyle dava açıyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2488 Beğen : 0

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, 17 kişinin ölümüyle sonuçlanan Charlie Hebdo katliamının ardından 'kutuplaştırıcı' haberler yaparak Paris'in itibar ve imajını zedelediği gerekçesiyle Fox News kanalına dava açacağını söyledi.

CNN'den Christiane Amanpour'la konuşan Paris BelediyeBaşkanı Anne Hidalgo, Amerikan Fox News kanalının katliamdan sonra 'kutuplaştırıcı' haberler yaparak Paris şehrinin itibar ve imajını zedelediğini söyledi.

Hidalgo, "Bize hakaret edilirse, imajımız zedelenirse, dava açmamız gerekir. Sarf edilen o sözlerin geri alınması için sanırım mahkemeye gideceğiz. Paris'in imajı ve Paris'in itibarı konusunda önyargılı davranıldı" dedi.

Fox News programcısı Sean Hannity 7 Ocak'ta yaptığı programda, başta Paris olmak üzere Avrupa 'nın birçok yerine Müslüman akını nedeniyle 'girilemez bölgeler' oluştuğunu, polis ve hükümet yetkililerinin bile giremediğini iddiaettiği bu bölgelerin şeriatla yönetildiğini ileri sürmüştü.

Bundan birkaç gün sonra da aynı kanalın programcısı Jeanine Pirro'nun konuk ettiği Steve Emerson adlı yorumcu da, Müslüman yoğunluğunun fazla olduğu Paris gibi kentlerde bazı bölgelerde şeriat mahkemeleri kurulduğunu ve polisin dahi buralara karışamadığını iddia etmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler