İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Diyanet İşleri Başkanvekili Keleş, şehit Eren’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Diyanet İşleri Başkanvekili Keleş, şehit Eren’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Diyanet İşleri Başkanvekili Keleş, şehit Eren’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 1307 Beğen : 0

Diyanet İşleri Başkanvekili Dr. Ekrem Keleş, geçtiğimiz Cuma günü Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün Trabzon’un Maçka İlçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

“Ayet-i Kerime’de, 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, onlar diridirler fakat siz farkına varamazsınız' buyuruluyor. Cenab-ı Hak Eren kardeşimize şehadeti nasip etti. Muhakkak bu çok büyük bir mertebedir. Eren’ler olduğu sürece şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı dindiremeyecekler ve ebediyen kardeşliğimizi bozamayacaklar" dedi.

Başkanvekili Keleş, şehit Eren Bülbül’ün evine gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde, “Eren’in ortaya koyduğu kahramanlık, Çanakkale’deki 15’lilerin ortaya koydukları kahramanlığın günümüzdeki örneklerinden biridir. Yüce Allah, kendisini onun gibi genç yaşta Uhut’ta şehit olan Musab bin Umeyr’e komşu eylesin” dedi.

Başta Eren’in annesi ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileyen Başkanvekili Keleş, şunları söyledi;

“Eren’in ortaya koyduğu kahramanlık, Çanakkale’deki 15’lilerin ortaya koydukları kahramanlığın günümüzdeki örneklerinden biridir…”

Terör örgütü yıllardır binlerce vatan evladını şehit etmiş, kadın, çocuk, öğretmen, imam-hatip demeden masum nice evladımızın canına kastetmiştir. Hiç kuşkusuz zalimler ahiret yurdunda azabın en şiddetlisiyle karşılaşacaklardır. Eren’in ortaya koyduğu kahramanlık, Çanakkale’deki 15’lilerin ortaya koydukları kahramanlığın günümüzdeki örneklerinden biridir. Yüce Allah’ın kendisini onun gibi genç yaşta Uhut’ta şehit olan Musab bin Umeyr’e komşu eylemesini niyaz ediyorum.

“Teröre karşı verilecek en güzel cevap, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza etmektir…”

Evladımız Eren’e Yüce Allah gencecik yaşta şehitliği nasip etti. Şehitlik Allah’a kavuşmanın en güzel şeklidir. Peygamberlikten sonra en yüce mertebedir. En başta annesi ve kardeşleri olmak üzere tüm yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Teröre karşı verilecek en güzel cevap birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza etmektir.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler