İslami Haberler

Cübbeli spor yorumcusu oldu

Cübbeli spor yorumcusu oldu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3593 Beğen : 0

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yargılandığı davanın 4. duruşmasında tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

NELERLE SUÇLANMIŞTI

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü 12 Aralık 2011 tarihinde tutuklanmıştı. Ünlü dava kapsamında "Haksız çıkar sağlamak için kurulan örgüte yardım etmek, 2 kez insan ticareti yapmak, cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakmak" ile suçlanıyordu.

SPOR YORUMCUSU OLDU

Cezaevinden çıkar çıkmaz bir çok TV programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca fetva işlerini bıraktı. Öyle ki Ahmet Mahmut Ünlü son olarak spor programlarının bir numaralı aktörü haline geldi. İlk olarak Flash Tv ekranlarına çıkarak cezaevi sürecini anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, son günlerde spor programlarının ekranlarını mesken tuttu. Önceki gün Telegol programına konuşan Cübbeli AHmet Hoca son olarak Top Bizde programına katıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler