İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Cemaatle küs imamın maaşı kesildi!

Cemaatle küs imamın maaşı kesildi!

Cemaatle küs imamın maaşı kesildi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 3184 Beğen : 0

Sosyalleşmeyen imama, maaş cezası kesildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, hakkında “görevini tarafsız ve herkesi kucaklayıcı şekilde yapamadığı, halkının en az yarısıyla küs olduğu” gibi iddialar bulunan Kütahya Dereköy Beldesi Merkez Camii imam hatibinin aylığının sekizde bir oranında kesildiğini belirtti.

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Hisarcık ilçesi Dereköy Beldesi Merkez Camii imam hatibi ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

Işık, Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın yanıtlaması üzere verdiği soru önergesinde imam hakkında “görevini tarafsız ve herkesi kucaklayıcı şekilde yapamadığı, halkının en az yarısıyla küs olduğu gibi nedenlerle” şikayetlerin yapıldığını kaydetti. MHP’li Işık, şikayetçiler arasında da çok sayıda Belde sakininin yanı sıra Belediye Başkanı, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis üyeleri ve Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı olduğunu, İl Müftülüğü’nün uygun bir çözüm bulmadığı iddialarını aktardı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Işık’ın iddialarına ve din görevlisi ile ilgili yönelttiği “İmam hatip hakkında belde halkı veya temsilcileri tarafından şimdiye kadar İl Müftülüğüne yazılı ya da sözlü olarak herhangi bir şikayette bulunulmuş mudur? Bulunuldu ise kimler tarafından nasıl bir şikayette bulunulmuş ve bu şikayetler hakkında nasıl bir işlem yapılmış ve sonuçlandırılmıştır?" sorularına şu yanıtı verdi:

“Kütahya İli Hisarcık İlçesi Dereköy Beldesi Merkez Camii İmam-Hatibi hakkında 2010 yılı içerisinde Başkanlığımıza intikal eden şikayetin mahallince incelettirilmesi sonucu, adı geçen personel, İl İdare Kurulu tarafından sekizde bir oranında aylıktan kesme cezasıyla tecziye edilmiştir.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler