İslami Haberler

Cami tinercilerin mekanı oldu

Cami tinercilerin mekanı oldu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2658 Beğen : 0

Erzurum'da Eski Semt Garajının taşınmasıyla kendi haline terk edilen cami, tinercilerin mekânı oldu.

İstanbulkapı semtindeki caminin böylesi içler acısı bir duruma gelmesine tepki gösteren Erzurumlular, yetkililerden destek bekliyor.

Mahallede cami ihtiyacı olmasına rağmen, semt garajının taşınmasının ardından cami kapısına kilit vurulması karşısında büyük bir üzüntü yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Sahipsiz bırakılan ve çürümeye terk edilen cami, tinercilerin, esrarkeşlerin mekânı haline gelmiş ve fuhuş yuvasına döndürülmüştür" diyorlar.

Erzurum'un Terminal Mahallesi Muhtarı Aziz Çakal da "İstanbulkapı semtinde bulunan camide uygunsuz şeylerin yapılmasını önlemek için imza topladıklarını" söyledi. Muhtar Çakal "Sözkonusu Terminal Mahallesi sınırları içerisinde olan Eski Semt Garajı içinde bulunan camii, semt garajının taşınmasının ardından sahipsiz kaldı. Cami içerisinde tiner, bali, alkol ve fuhuş gibi birçok uygunsuz işlerin yapılıyor olması, bütün mahalleliyi huzursuz ediyor" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler