Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Yine Vatikan'ın kubbesine çıktı

Yine Vatikan'ın kubbesine çıktı

Yine Vatikan'ın kubbesine çıktı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2765 Beğen : 0

Trieste'de sahip olduğu sahildeki işletmesinin kapatılma riskiyle karşı karşıya olması sebebiyle Di Finzio, kendisine ve İtalyan sahil işletmeciliğine zarar verdiğini düşündüğü Avrupa politikalarını protesto için kubbeye çıktı.

Di Finzio kubbede, üzerinde İtalyanca ve İngilizce "Kıyımı durdurun! Avroya hayır. Papa Franciscus, bizi avrodan çıkart" yazan bir pankart da açtı.

Deli değil her şeyin kaybetmiş biri olduğunu kaydeden Marcello Di Finzio'nun hedefinde, İtalya'da sahil işletmeciliğini vurduğunu savunduğu Avrupa Birliği 'nin (AB) 2006 yılında çıkardığı ve iç pazarda bürokrasinin etkisini azaltarak, rekabeti serbestleştiren Bolkenstein düzenlemesinin olduğu bildirildi. Triesteli işadamının, hükümetin duruma el koyana kadar kubbeden inmeyeceğini de söylediği öğrenildi.

47 yaşındaki işadamı, biri 30 Temmuz 2012, diğeri de 2 Ekim 2012'de olmak üzere iki kere daha bazilikanın kubbesine çıkarak, burada dönemin Mario Monti hükümetini ve Avrupa Birliği'nden İtalya'ya gelen önerileri protesto etmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler