Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Silahlı Çeteler Hıristiyan Kentini Kuşattı !

Silahlı Çeteler Hıristiyan Kentini Kuşattı !

Silahlı Çeteler Hıristiyan Kentini Kuşattı !
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2665 Beğen : 0

Humus yakınlarındaki bir Hıristiyan kenti olan Rable'nin, iki haftadır Suriyeli İslamcı çetelerin kuşatması altında olduğu bildirildi. 12 bin kadar şehir sakini, iki haftanın sonuna doğru temel gıda maddeleri ve sağlık yardımından yoksun hale geldiği ve yiyecek aramaya çıkanların ise keskin nişancılar tarafından öldürüldüğü ifade edildi.

Russia Today'in haberine göre, Lübnan sınırına çok yakın olan Rable kentini iki hafta boyunca kuşatma altında tutan silahlı militanlar; Muhtaç Katolikler Kilisesi Yardım Derneği'nin verdiği bilgiye göre, şehre yiyecek yardımı ve sağlık desteği verilmesine izin vermediler.

Rable'den bir rahip, Lübnan merkezli bir Katolik insani yardım kuruluşuna yaptığı açıklamada, "Ayakta kalabilmek için örgütlendik ve hayatta kalabilmek için de her şeyimizi paylaştık. Olabilecek bütün yardımlara ihtiyacımız var. Lütfen bize yardım edin" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler