Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Şeytan çıkaran 'özgürlük savaşçıları'

Şeytan çıkaran 'özgürlük savaşçıları'

Şeytan çıkaran 'özgürlük savaşçıları'
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2850 Beğen : 0

Dövüş sporlarına meraklı ve at binmeyi seven 15 yaşında üç Arizonalı kız olan Brynne Larson ve Tess-Savannah Scherkenback kardeşleri yaşıtlarından ayıran çok önemli bir özellik var. Bu üç genç 'şeytan çıkarıyor' ve bunu zaman zaman kamusal alanlarda ve televizyon programlarında sergiliyor.

Brynne ve Scherkenback kardeşler bundan sekiz yıl önce bir karate sınıfında tanışmış. Akabinde birisiyle dövüşmek fikri kendilerine çok uzak geldiği için, Hristiyan inanışına göre insanların vücuduna giren şeytanlar ve iblislerle savaşmaya karar vermiş.

İbliserin seçtiği bedenlere istediği an girebilmesinin mümkün olmadığını, Tanrı’nın buna izin vermeyeceğini ifade eden Brynne için şeytan çıkarmak baba mesleği. Babası Bob Larson ise bugüne kadar kamusal alanlarda 15 binin üzerinde şeytan çıkarma performansı sergilemiş. Her ülkenin kendine özgü çeşitli iblisleri olduğunu belirten Tess İngiltere ’de ‘sihir işleri’nin kolay yayılıyor olmasını Harry Potter gibi kitapların varlığına bağlıyor.

Kendilerini ‘özgürlük savaşçıları’ olarak tanımlayan üçlü şeytan çıkarma sırasında ellerinde gümüş birer Haç ve İncil savurup iblise insan bedeninden çıkıp cehenneme dönmesini emrediyorlar.

Kızlar sahneye çıktıklarında bir ünlü gibi alkışlanıp selamlanıyorlar. Fakat Brynne bu gösterinin bir teatral performans olduğunu kabul etmiyor: “Ben hiçbir zaman sahneye şov yapmaya çıkmadım. Ben sadece Tanrı’nın gücünü kanıtlarım.” Sürekli olarak performanslar sergilemek üzere birçok yere seyahat etmek zorunda kalmalarına rağmen üç kızın okul hayatları oldukça iyi durumda. Brynne ve Tess bu yıl liseden mezun oldular. Savannah ise hala bir lise öğrencisi.

Çocuklara şeytan çıkarmayı öğretmenin tehlikeli olduğunu iddia edenlere karşı Brynne’ın babası Bob Larson oldukça net cevap veriyor: “Çocuklar alkol aldıklarında ya da seks yaptıklarında sorun etmiyorlar ama Tanrı için iyi bir şeyler yapmaya çalıştıklarında hemen tepki gösteriyorlar. Bu saçmalık.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler