Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Şampiyonluğu Meryem Ana'ya adadılar

Şampiyonluğu Meryem Ana'ya adadılar

Şampiyonluğu Meryem Ana'ya adadılar
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 3020 Beğen : 0

UEFA Avrupa Ligi kupasını Athletic Bilbao'yu 3-0 yenerek kazanan Atletico Madrid, başkent Madrid'de taraftarlarıyla coşkulu bir kutlama yaptı.

Bükreş'te oynanan maçın ardından kupayı Madrid'e getiren Atletico Madrid, diğer başarılarında olduğu gibi ilk olarak Almudena Katedrali'ne gitti. Kulüp Başkanı Enrique Cerezo, "Bu büyük kupa için Tanrı'ya teşekkürlerimizi sunmaya ve kentin, ayrıca Atletico'nun da koruyucusu olan Meryem Ana'nın heykelciğine kupayı adamak için buraya geldik" dedi.

Üstü açık otobüsle şehir turu atan futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler daha sonra Madrid Belediye Başkanı Ana Botella ile Madrid Özerk Yönetim Başkanı Esperanza Aguirre tarafından kabul edildi. Futbolcular, kentin önemli merkezlerinden Sol Meydanı'ndaki özerk yönetim binasının balkonuna çıkarak, kendilerini bekleyen yüzlerce taraftarını selamladı.

Kutlamaların son durağı ise her zamanki gibi Neptün Meydanı oldu. Tarihi meydanı ve burada bulunan heykeli korumak için geniş önlem alınırken, futbolcuların gelişi ve taraftara sunumu sırasında coşkulu anlar yaşandı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler