Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Rahibelerin Rock Grubu Dünya Turnesinde

Rahibelerin Rock Grubu Dünya Turnesinde

Rahibelerin Rock Grubu Dünya Turnesinde
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1877 Beğen : 0

Katolik rahibeler bir rock grubu kurarak dünya turnesine çıktılar. Peru manastırından on bir rahibe bir rock grubu kurup, bir anda popüler oldular. Şimdi ise dünya çapında turnelere çıkıyorlar.

Grubun adını “Siervas” adını veren rahibelerin elektro gitar eşliğinde sevgi ve inanç hakkındaki şarkıları kısa sürede YouTube’da bir milyondan fazla izlenme aldı.

2014 yılında ortaya çıkan “Siervas” müzik grubu “Ansias Que Queman” ve “Hoy Despierto” adında 2 albüm çıkardı. Şimdiki hedefleri ise Latin Grammy Ödülü’nü almak olduğunu söylediler. Grup üyeleri arasında Perulu, Arjantinli, Şilili, Venezüellalı, Ekvatorlu, Çinli, Japon ve Filipinli rahibeler bulunuyor.

Rahibelerin konserlerini organize eden Roman Katolik episkoposluğunun temsilcisi Ryan Lilyengren, “Sürekli olarak rahibeleri görmek ve onları dinlemek isteyen bir sürü insan bizleri arıyor ve konserlerin ne zaman olacağını soruyorlar” diye belirtti.

Yoğun konser takvimine rağmen “Siervas” grup üyeleri, hala kendi kolektiflerini kurdukları manastırda yaşamaya devam ediyorlar



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler