Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Papaz'dan Öcalan'a Bağlılık Çağrısı!

Papaz'dan Öcalan'a Bağlılık Çağrısı!

Papaz'dan Öcalan'a Bağlılık Çağrısı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 1 Okunma : 2962 Beğen : 0

Akit'te yer alan habere göre, Almanya Asurî-Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Papazı Şemun Demir, Asurî-Süryani vatandaşların teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın etrafında toplanması gerektiğini aktarırken terörist başından övgüyle söz etti.

Demir Türkiye'nin azınlıklara karşı soykırım politikası uyguladığını kaydederek, "Öcalan 'tarihte atalarımız böyle bir şeyin içerisine girdiler. Bundan sonra böylesi şeylerin olmaması için biz sizden özür diliyoruz' diye açıklamalarda, bulundular. Bunlar olumlu. Bir liderin bu tür açıklamaları diğer halklara da güven veriyor, cesaret veriyor. Abdullah Öcalan'ın düşüncesi doğrultusunda o topraklarda kardeşçe yaşayabiliriz. Kimse, kimseyi inkâr etmeden yaşamalıyız" dedi.

"TÜRKLER KATLİAMCI VE GERİCİ"

Bölgede azınlıkların birlikte hareket ederek Türkiye'ye karşı bir cephe oluşturması gerektiğini savunan Demir, Türk insanını katliamcı ve gerici olarak tanımladı. Demir, şunları söyledi: "Ortadoğu'da ezilenler birbirini daha çok iyi anlıyor. Kürtler de bizim gibi tarih boyunca ezildi. Bizden bir farkları yok. Sadece daha kalabalık oldukları için ve 30-40 yıllık bir mücadele deneyimlerinden dolayı iyi bir konumdalar. Ama aynı kaderi paylaştığımız için Kürtlere daha çok yakın görüyoruz kendimizi. Biz Mezopotamya'da yaşayan Asurî-Süryani, Ermeni ve Kürtler bir toplumuz. Bin yıllardır birlikteyiz. Bunun için bu gerici ve katliamcı zihniyete karşı Kürtler ile birlikte mücadele vermeliyiz. Kürtlerin mücadelesi insanlığa hizmet ettiği müddetçe desteklenmesi gerekiyor."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • sertaç

    sertaç

    doğru demiş. türkler zaten katliamcı

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler