Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Papa’nın yeni kitabı yayınlandı

Papa’nın yeni kitabı yayınlandı

Papa’nın yeni kitabı yayınlandı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2692 Beğen : 0

apa Françeko’nun “The Name of God is Mercy (Tanrı’nın adı Merhamet)” adlı yeni kitabı yayımlandı. Oscar ödüllü İtalyan Yönetmen Roberto Benigni’nin tanımını yaptığı 150 sayfalık kitapta Papa Françesko, “Yaralı” olarak nitelendirdiği insanlığın şefkatli liderlere ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Aynı zamanda Vatikan resmi gazetesi La Stampa’nın editörü Andrea Tornielli’de kitabı Papa’ya sundu.

Kitap resmi olarak Salı günü basın toplantısında sunuldu. Kitabın ana teması, merhamet ve Papa Françesko’nun özellikle Kutsal Merhamet Yılı’nı bu yıl olarak seçmesinin nedenlerinden biri.

Kitap bir dizi röportajla 86 ülkede piyasaya sunuldu. İtalyanca, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Portekizce dillerinde bulmak mümkün. Röpartaj sırasında, Papa yaklaşık 40 soruya cevap verdi.

(Vatikan Radyosu/BA



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler