Hıristiyan Haber

Oniki Kabile Mezhebine Baskın !

Oniki Kabile Mezhebine Baskın !
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2319 Beğen : 0

Yetkililer Alman dergisi Spiegel'e, Oniki Kabile mezhebinin üyeleri tarafından devam eden çocuk istismarına dair yeni kanıtlar olduğunu, söyledi.

Augsburger Allgemeine de grup üyelerinin iddiaları yalanladığını ve şahitlerin
şafak baskınlarına hiçbir direniş olmadığını söylediğini aktardı.

ABD'de kurulan bu mezhep itaatsiz çocuklara vurmak gerektiğini söylüyor.

Ama çocuklara sadece bir "küçük kamış gibi çubuk" ile vurulabileceğini, amacın "zarar değil acı vermek" olduğunu ve bunun istismar olmadığını düşünüyorlar.

Dünya çapında 10 ülkede toplulukları olan grup, çocuk yetiştirme ile ilgili olarak kendi internet sitesinde "İyi ebeveynler olmak arzusuyla, çocuklarımıza ne el ne de yumruk ile ve öfke içinde vurmayız" diyor.

"Bazı insanların bizim yaşam tarzımızın bu yönünü tartışmalı bulduklarını biliyoruz, ama deneyimlerimizden disiplinin çocukları kötü ruhlu ve otoriteye saygısız olmaktan uzak tuttuğunu gördük."

Okuldan itirazlar

Çocukların alakonduğu operasyon 100'den fazla görevli katıldı.

Bu çocuklar geçici olarak koruyucu ailelerin yanına yerleştirildi.

Eski ve Yeni Ahit olarak öğretilerini Tanrı'nın doğrudan kelimesi olarak gören Oniki Kabile, özellikle kendi çocuklarını devlet okullarına göndermeyi reddetmesi ardından, Alman yetkililerin dikkatini gelmişti.

Son zamanlarda yerel yönetim uygun öğretmen eksikliği nedeniyle Oniki Kabile okulundan verdiği eğitim lisansını geri çekti.

Bavyera devlet eğitim bakanlığı sözcüsü, Augsburger Allgemeine'ye yaptığı açıklamada "Operasyonun zorunlu eğitim konusu ile ilgisi yok" dedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler